• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillatut ulkofileepihvit ja nektariinisalsa

Nektariinisalsa on raikas lisäke grilliruoan kanssa.
Grillatut ulkofileepihvit ja nektariinisalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 445 kcal / annos (390g)

Ainekset

4 annosta

Nektariinisalsa

    • 3-4nektariinia
    • 2isoatomaattia
    • 1punasipuli
    • 2dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1-2limettiä (3 rkl mehua)
    • 1rklöljyä
    • 1rklhunajaa
    • 1/4tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista salsa. Kuutioi nektariinit ja tomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli sekä halkaistu chili, josta on poistettu siemenet. Purista limetistä mehu ja sekoita joukkoon öljy, hunaja ja suola. Sekoita kastike salsan joukkoon ja nosta viileään.
  2. Ota pihvit lämpimään vähintään 1/2 tuntia ennen valmistusta. Paista pihvit kuumassa grillissä, parilassa tai pannussa öljyssä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta pihvien paksuudesta riippuen. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla.
  3. Leikkaa vuohenjuusto noin sentin viipaleiksi. Levitä viipaleet kuumien pihvien päälle ja anna viipaleiden sulaa.
  4. Tarjoa ulkofileepihvit nektariinisalsan ja uusien perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 390g100 g

  • 445 kcal1 860 kJ
  • Proteiinia44,4 g
  • Hiilihydraatteja15,1 g
  • Rasvaa22,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2