Kuningaskatkaravut ja valkosipulivoi
Juhlavat kuningaskatkaravut valmistuvat käden käänteessä grillissä. Valkosipulivoilla valelletut ravut voi syödä sellaisenaan tai pitkäjyväisen riisin kanssa.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 2pkt(à 300 g)Pirkka Parhaat kuningaskatkarapuja (pakaste)
Valkosipulivoi
- 100gvoita sulatettuna
- 3isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1rklsitruunanmehua
- 1/4tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Valmista valkosipulivoi sekoittamalla ainekset keskenään.
- Grillaa rapuja 7-8 cm:n etäisyydellä grillivastuksesta tai hiilloksesta noin 5 minuuttia. Valele vartaita valkosipulivoilla grillauksen aikana. Käännä rapuja kerran kypsennyksen puolivälissä. Tarjoa kuningaskatkaravut pitkäjyväisen riisin ja valkosipulivoin kanssa.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi