Kuningaskatkaravut ja valkosipulivoi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Juhlavat kuningaskatkaravut valmistuvat käden käänteessä grillissä. Valkosipulivoilla valelletut ravut voi syödä sellaisenaan tai pitkäjyväisen riisin kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 pkt (à 300 g) | tai |
Valkosipulivoi | |
---|---|
100 g | voita sulatettuna tai |
3 | isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/4 tl | suolaa tai |
1/2 tl | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeiden mukaan.
Valmista valkosipulivoi sekoittamalla ainekset keskenään.
Grillaa rapuja 7–8 cm:n etäisyydellä grillivastuksesta tai hiilloksesta noin 5 minuuttia. Valele vartaita valkosipulivoilla grillauksen aikana. Käännä rapuja kerran kypsennyksen puolivälissä. Tarjoa kuningaskatkaravut pitkäjyväisen riisin ja valkosipulivoin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(23 arvostelua)
- 30 - 60 min2,9(7 arvostelua)
- yli 60 min4,7(41 arvostelua)
- 30 - 60 min4,2(18 arvostelua)
- yli 60 min4,2(30 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(124 arvostelua)
- 30 - 60 min3,8(35 arvostelua)
- yli 60 min3,9(52 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (7 arvostelua)
- Hmmm9 kuukautta sittenJäin miettimään, että eikö rapuja kuorita. Jos ei, miten valelukastikkeen maku pääsee ravun lihaan
- K-Kuluttajapalvelu9 kuukautta sittenHmmm, tässä reseptissä ravut grillataan kuorineen. Valkosipulivoista tarttuu jonkin verran makua grillauksen aikana, mutta tarkoitus on tarjota loppu maustevoi vielä kypsien rapujen kanssa.