• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ulkofileepihvit ja caponata-kasvikset

Caponata on sisialainen munakoisopaistos, johon voit käyttää sesongin kasviksia.
Ulkofileepihvit ja caponata-kasvikset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 285 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnaudan ulkofileepihvejä
    • 1rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria

Caponata-kasvikset

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota pihvit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen grillausta.
  2. Viipaloi munakoiso ja ripottele viipaleille hieman suolaa. Anna niiden "itkeä" noin 10 minuuttia. Kuivaa viipaleet talouspaperilla. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika reiluiksi paloiksi. Kuutioi tomaatit ja suikaloi kuoritut sipulit.
  3. Kuullota sipuleita pari minuuttia öljyssä. Lisää muut kasvikset ja mausteet. Hauduta kypsäksi miedolla lämmöllä, noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi kaprikset.
  4. Sivele pihvit öljyllä ja grillaa ne tai paista pannulla, noin 2 minuuttia /puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 285 kcal1 190 kJ
  • Proteiinia29,5 g
  • Hiilihydraatteja7,14 g
  • Rasvaa15,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille