Grillijuusto-avokadohampurilaiset
Rapeaksi paistettu Valion Eila grillijuusto on loistava hampurilaispihvi.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 100glollo rosso -salaattia
- 1pkt(à 200 g)Valio Eila grillijuustoa
- 1rklValio Oivariini juoksevaa
- 4kplhampurilaissämpylää
Tomaattisalsa
- 2tomaattia
- 1punasipuli
- 1-2valkosipulin kynttä
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria
- 1tllimetin mehua
- 1rkloliiviöljyä
- ripaussuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Valmista ensin tomaattisalsa: Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet. Kuutioi tomaatit. Hienonna sipulit ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään, siirrä sivuun.
- Poista avokadosta kuori ja kivi. Viipaloi. Pese ja kuivaa salaatti.
- Paista pitkittäin viipaloitu grillijuusto pannulla tai grillissä rasvassa. Paahda hampurilaissämpylät.
- Kokoa hampurilaiset. Lusikoi pestoa pohjalle. Laita päälle salaatinlehti, avokado ja paistettu grillijuusto. Lusikoi pinnalle salsaa. Paina kansi päälle.
- Nauti heti vilvoittavan juoman kera.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Mikäli haluat hampurilaiseen lisää ruokaisuutta, grillaa väliin kevyesti suolalla maustettu broilerin ohutleike.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi