• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Grillijuusto-avokadohampurilaiset

Rapeaksi paistettu Valion Eila grillijuusto on loistava hampurilaispihvi.
Grillijuusto-avokadohampurilaiset
Reseptin teki kumppani
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 100glollo rosso -salaattia
    • 1pkt(à 200 g)Valio Eila grillijuustoa
    • 1rklValio Oivariini juoksevaa
    • 4kplhampurilaissämpylää
    • 1/2dlvihreää pestoa

Tomaattisalsa

    • 2tomaattia
    • 1punasipuli
    • 1-2valkosipulin kynttä
    • 1/2ruukkuatuoretta korianteria
    • 1tllimetin mehua
    • 1rkloliiviöljyä
    • ripaussuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin tomaattisalsa: Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet. Kuutioi tomaatit. Hienonna sipulit ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään, siirrä sivuun.
  2. Poista avokadosta kuori ja kivi. Viipaloi. Pese ja kuivaa salaatti.
  3. Paista pitkittäin viipaloitu grillijuusto pannulla tai grillissä rasvassa. Paahda hampurilaissämpylät.
  4. Kokoa hampurilaiset. Lusikoi pestoa pohjalle. Laita päälle salaatinlehti, avokado ja paistettu grillijuusto. Lusikoi pinnalle salsaa. Paina kansi päälle.
  5. Nauti heti vilvoittavan juoman kera.

Tiesitkö että...

Vinkki! Mikäli haluat hampurilaiseen lisää ruokaisuutta, grillaa väliin kevyesti suolalla maustettu broilerin ohutleike.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua