Grillattu kana-grillijuustosalaattiReseptin teki kumppani

Grillattu kana-grillijuustosalaatti

Grillattu kana-grillijuustosalaatti käy kokonaisesta ateriasta. Korianterivinaigrette tuo salaattiin viimeisen silauksen.

  • 6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 2rs(580 g)Atria XS Louisiana Kanan Fileepihvejä
    • 1pkt(250 g)Pirkka grillijuustoa
    • 1(200 g)pieni kesäkurpitsa
    • 3limettiä
    • 1rs(250−350 g)Pirkka makeita grillitomaatteja tai kirsikkatomaatteja
    • 2(360 g)avokadoa
    • 1(100 g)punasipuli
    • 2ps(200 g)Pirkka jääsalaattia

Korianterivinaigrette

    • 1/2dlrypsiöljyä
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1ruukkukorianteria
    • 2tlsokeria
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota fileepihvit huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen grillausta.
  2. Grillaa fileepihvejä 10-15 minuuttia välillä käännellen. Viipaloi grillijuusto sekä kesäkurpitsa ja halkaise limetit. Grillaa juusto- ja kesäkurpitsaviipaleisiin, limetin puolikkaisiin ja tomaatteihin nopeasti kaunis pinta.
  3. Viipaloi fileepihvit, avokadot ja punasipuli.
  4. Huuhdo jääsalaatit ja revi ne pieniksi paloiksi tarjoiluastiaan. Asettele päälle kanafileepalat, grillijuusto- ja kesäkurpitsaviipaleet, tomaatit, avokadot sekä punasipuli. Asettele limetit salaattiin.
  5. Mittaa kaikki vinaigretten ainekset sauvasekoittimen kulhoon ja surauta tasaiseksi kastikkeeksi. Tarjoa kastike salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Jos haluat, voit grillata myös avokadot.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua