• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillijuusto-munakoisosalaatti

Grillijuusto-munakoisosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 520 kcal / annos (300g)

Ainekset

5 annosta

Minttukastike

    • 1ruukku(n. 1 1/2 dl)tuoretta minttua hienonnettuna
    • 1valkosipulinkynsi hienonnettuna
    • 1tlsokeria
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuutioi munakoisot ja paista kuutiot paistinpannulla oliiviöljyssä pehmeiksi. Siirrä munakoisot pois pannulta ja ripottele niiden pintaan suolaa. Paahda pinjansiemenet samalla pannulla ja siirrä jäähtymään. Viipaloi ja paista myös grillijuusto pannulla kauniin ruskeaksi.
  2. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna aurinkokuivatut kirsikkatomaatit. Sekoita kirsikkatomaatit ja öljy couscousin joukkoon. Anna jäähtyä.
  3. Halkaise kirsikkatomaatit, hienonna kevätsipuli. Huuhtele rucola. Kokoa kaikki salaatin ainekset laakealle vadille ja sekoita.
  4. Valmista minttukastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kastike erikseen.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 520 kcal2 170 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja31 g
  • Rasvaa36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2