• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hedelmä-juustosalaatti

Hedelmä-juustosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 145 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

    • n. 1/2dlranskalaista salaatinkastiketta

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja leikkaa päärynät neljään osaan. Viipaloi päärynälohkot sekä kuoritut, halkaistut kiivit. Halkaise viinirypäleet ja poista siemenet tarvittaessa.
  2. Paloittele emmental- ja sinihomejuusto. Levitä revityt salaatinlehdet laakealle tarjoiluvadille. Asettele päärynä- ja kiiviviipaleet, juustot sekä rypäleet salaatin päälle. Kaada päälle salaatinkastiketta.
  3. Ripottele pinnalle rouhittuja pekaanipähkinöitä. Tarjoa lisäksi leipää.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 145 kcal607 kJ
  • Proteiinia6,4 g
  • Hiilihydraatteja6,04 g
  • Rasvaa10,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille