• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynä-kylmäsavulohisalaatti

Päärynä-kylmäsavulohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • alle 30 min
  • 80 kcal / annos (55g)

Ainekset

8 annosta

Rucolaöljy

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori päärynä ja höylää päärynästä mahdollisimman ohuita viipaleita juustohöylällä tai kuorimaveitsellä. Viipaloi kylmäsavukirjolohi ohuiksi siivuiksi.
  2. Sekoita rucola ja öljy sauvasekottimella tasaiseksi. Lisää sitruunanmehu, suola ja sokeri.
  3. Levitä rucola laakealle vadille salaattipediksi. Asettele päälle päärynä- ja kalaviipaleet ilmavasti ruusukkeiksi. Tarjoa rucolaöljy salaatin kastikkeena.

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 80 kcal318 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2