Hyppää sisältöön
Punainen pestopastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punainen pestopasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Itse tehty punainen pestopasta saa raikkautta kirsikkatomaateista ja basilikasta.
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta

Punainen pesto

  • 1 dl puolikuivattuja tomaatteja
  • 1/2 dl (35 g) pinjansiemeniä
  • 1/2 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • n. 1/2 dl puolikuivattujen tomaattien öljyä
  • 1 dl Pirkka Grana Padano -juustoraastetta
  • ripaus mustapippuria

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    741 kJ / 176 kcal
  • Rasva
    7,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,9 g
  • Hiilihydraatit
    20,9 g
  • josta sokereita
    2,6 g
  • Proteiini
    5,1 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori valkosipulinkynsi. Soseuta kaikki peston ainekset sauva- tai tehosekoittimella keskenään. (Lisää tarvittaessa öljyä.)
  2. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti. Sekoita pesto pastan joukkoon. 3. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne pastaan. Ripottele pasta-annosten pinnalle juustoraastetta ja koristele basilikan lehdillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,7 (53 arviota)