• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Punainen pestopastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punainen pestopasta

Itse tehty punainen pestopasta saa raikkautta kirsikkatomaateista ja basilikasta. Resepti vain noin 1,75 €/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 829 kcal / annos (285g)

Ainekset

4 annosta

Punainen pesto

    • 1dlPirkka puolikuivattuja tomaatteja
    • 1/2dl(35 g)pinjansiemeniä
    • 1/2dltuoretta basilikaa hienonnettuna
    • 1valkosipulinkynsi
    • n. 1/2dlPirkka puolikuivattujen tomaattien öljyä
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori valkosipulinkynsi. Soseuta kaikki peston ainekset sauva- tai tehosekoittimella keskenään. (Lisää tarvittaessa öljyä.)
  2. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti. Sekoita pesto pastan joukkoon. 3. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne pastaan. Ripottele pasta-annosten pinnalle juustoraastetta ja koristele basilikan lehdillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 285g100 g

  • 829 kcal3 470 kJ
  • Proteiinia26,8 g
  • Hiilihydraatteja89,8 g
  • Rasvaa39,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 19 arvostelua