Punainen pestopasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Itse tehty punainen pestopasta saa raikkautta kirsikkatomaateista ja basilikasta.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
Punainen pesto
- 1 dl puolikuivattuja tomaatteja
- 1/2 dl (35 g) pinjansiemeniä
- 1/2 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi
- n. 1/2 dl puolikuivattujen tomaattien öljyä
- 1 dl Pirkka Grana Padano -juustoraastetta
- ripaus mustapippuria
Lisäksi
- 300 g Pirkka spagettia
- 1 rs (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- Pirkka Grana Padano -juustoraastetta
- tuoretta basilikaa
Ravintosisältö
- Energia741 kJ / 176 kcal
- Rasva7,8 g
- josta tyydyttynyttä0,9 g
- Hiilihydraatit20,9 g
- josta sokereita2,6 g
- Proteiini5,1 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Kuori valkosipulinkynsi. Soseuta kaikki peston ainekset sauva- tai tehosekoittimella keskenään. (Lisää tarvittaessa öljyä.)
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti. Sekoita pesto pastan joukkoon. 3. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne pastaan. Ripottele pasta-annosten pinnalle juustoraastetta ja koristele basilikan lehdillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl99,67/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (105,00/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(24 arviota)
- alle 30 min3,8(52 arviota)
- alle 15 min4,0(1 arvio)
- Videoalle 30 min3,6(160 arviota)
- alle 30 min3,7(251 arviota)
- alle 15 min3,9(80 arviota)
- alle 30 min3,9(30 arviota)
- alle 30 min3,9(74 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (53 arviota)