Punainen pestopasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Itse tehty punainen pestopasta saa raikkautta kirsikkatomaateista ja basilikasta.
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
Punainen pesto | |
---|---|
1 dl | puolikuivattuja tomaatteja tai |
1/2 dl (35 g) | pinjansiemeniä tai |
1/2 dl | tuoretta basilikaa hienonnettuna tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
n. 1/2 dl | puolikuivattujen tomaattien öljyä tai |
1 dl | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Lisäksi | |
300 g | tai |
1 rs (250 g) | Pirkka kirsikkatomaatteja tai |
tai | |
tuoretta basilikaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori valkosipulinkynsi. Soseuta kaikki peston ainekset sauva- tai tehosekoittimella keskenään. (Lisää tarvittaessa öljyä.)
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta spagetti. Sekoita pesto pastan joukkoon. 3. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne pastaan. Ripottele pasta-annosten pinnalle juustoraastetta ja koristele basilikan lehdillä.