Hyppää sisältöön
Helpot lammas-rieskarullatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helpot lammas-rieskarullat

  • Annosmäärän. 50 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kananmunaton
Helpot coctailpalat syntyvät lampaanpaistista ja rullarieskasta.
  • Kananmunaton

Ainekset

n. 50 kpl

Pesto

Koristelu

  • 1 punainen paprika
  • 1 ruukku tuoretta basilikaa
  • cocktailtikkuja

Ravintosisältö

  • Energia
    1 054 kJ / 252 kcal
  • Rasva
    16,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,9 g
  • Hiilihydraatit
    11,6 g
  • josta sokereita
    2,6 g
  • Proteiini
    14 g
  • Suola
    1,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Aloita peston valmistamisesta. Kuori omena ja paloittele se monitoimikoneen kulhoon. Lisää pinjansiemenet ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Huuhtele ja kuivaa basilikat. Voit käyttää myös varret. Lisää basilikat kulhoon ja hienonna. Kaada joukkoon öljy tasaisena nauhana koneen käydessä. Mausta suolalla.
  2. Voitele rieskat pestolla (noin 1/4 dl:lla). Levitä päälle lampaanpaistia. Sivele vielä lampaanlihat pestolla (noin 1/4 dl:lla).
  3. Kääri rieskat pitkän sivun suuntaisesti tiukoiksi rulliksi. Kääri rieskarullat muovikelmuun ja folioon. Rieskat saavat vetäytyä kylmässä yön yli.
  4. Suikaloi paprika. Viipaloi jokainen rieskarulla kolmiomaisesti 7 palaan. Pistä cocktailtikkuun basilikanlehti ja paprikasuikale. Paina cocktailtikut rieskapaloihin. Tarjoa noutopöydän pikkusuolaisena tai iltapalana.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,0 (1 arvio)