• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Helpot lammas-rieskarullat

Helpot coctailpalat syntyvät lampaanpaistista ja rullarieskasta.
Helpot lammas-rieskarullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 50 kpl
  • yli 60 min
  • 65 kcal / annos (25g)

Ainekset

n. 50 kpl
    • 1ps(7 kpl)rullarieskaa
    • n. 600gsavustettua lampaanpaistia viipaleina

Pesto

Koristelu

    • 1punainen paprika
    • 1ruukkubasilikaa
    • cocktailtikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Aloita peston valmistamisesta. Kuori omena ja paloittele se monitoimikoneen kulhoon. Lisää pinjansiemenet ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Huuhtele ja kuivaa basilikat. Voit käyttää myös varret. Lisää basilikat kulhoon ja hienonna. Kaada joukkoon öljy tasaisena nauhana koneen käydessä. Mausta suolalla.
  2. Voitele rieskat pestolla (noin 1/4 dl:lla). Levitä päälle lampaanpaistia. Sivele vielä lampaanlihat pestolla (noin 1/4 dl:lla).
  3. Kääri rieskat pitkän sivun suuntaisesti tiukoiksi rulliksi. Kääri rieskarullat muovikelmuun ja folioon. Rieskat saavat vetäytyä kylmässä yön yli.
  4. Suikaloi paprika. Viipaloi jokainen rieskarulla kolmiomaisesti 7 palaan. Pistä cocktailtikkuun basilikanlehti ja paprikasuikale. Paina cocktailtikut rieskapaloihin. Tarjoa noutopöydän pikkusuolaisena tai iltapalana.

Ravintosisältö perannos 25g100 g

  • 65 kcal272 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille