Helpot lammas-rieskarullat
Helpot coctailpalat syntyvät lampaanpaistista ja rullarieskasta.
- n. 50 kpl
- yli 60 min
- 65 kcal / annos (25g)
Ainekset
n. 50 kpl
- 1ps(7 kpl)rullarieskaa
- n. 600gsavustettua lampaanpaistia viipaleina
Pesto
- 1iso (n. 200 g)omena (esim. Granny Smith)
- 1ps(100 g)Pirkka pinjansiemeniä
- 100g(n. 3 dl)Pirkka Parhaat parmesaania raastettuna
- 2ruukkua(n. 60 g)tuoretta basilikaa
- 1/2tlsuolaa
Koristelu
- 1punainen paprika
- 1ruukkutuoretta basilikaa
- cocktailtikkuja
Valmistus
yli 60 min- Aloita peston valmistamisesta. Kuori omena ja paloittele se monitoimikoneen kulhoon. Lisää pinjansiemenet ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Huuhtele ja kuivaa basilikat. Voit käyttää myös varret. Lisää basilikat kulhoon ja hienonna. Kaada joukkoon öljy tasaisena nauhana koneen käydessä. Mausta suolalla.
- Voitele rieskat pestolla (noin 1/4 dl:lla). Levitä päälle lampaanpaistia. Sivele vielä lampaanlihat pestolla (noin 1/4 dl:lla).
- Kääri rieskat pitkän sivun suuntaisesti tiukoiksi rulliksi. Kääri rieskarullat muovikelmuun ja folioon. Rieskat saavat vetäytyä kylmässä yön yli.
- Suikaloi paprika. Viipaloi jokainen rieskarulla kolmiomaisesti 7 palaan. Pistä cocktailtikkuun basilikanlehti ja paprikasuikale. Paina cocktailtikut rieskapaloihin. Tarjoa noutopöydän pikkusuolaisena tai iltapalana.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 25g100 g
- 65 kcal272 kJ
- Proteiinia 4 g
- Hiilihydraatteja4 g
- Rasvaa3 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi