Omenaiset lohileivät
- Annosmäärä16 kpl
- Valmistusaikayli 60 min
- Kananmunaton
Tarjoa omenaiset lohileivät illanistujaissa cocktailpalojen tapaan.
- Kananmunaton
Ainekset
16 kpl
- 4 viipaletta täysjyväruispalaleipää (esim. Real)
Täyte
- 300 g ruodotonta lämminsavulohta
- 1 tlk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)
- 1/2 hapahkoa omenaa
- 8 cm pätkä purjoa
- 2 tl sinappia
- 1 tl hunajaa
- 1/2 tl currya
- 2 tl omenaviinietikkaa
- ripaus mustapippuria
- ripaus suolaa
Ravintosisältö
- Energia875 kJ / 209 kcal
- Rasva13,4 g
- josta tyydyttynyttä4,4 g
- Hiilihydraatit10,5 g
- josta sokereita3,6 g
- Proteiini10,5 g
- Suola1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kuori ja kuutioi omena. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Hienonna lohipala.
- Sekoita ranskankerman joukkoon sinappi, hunaja, curry ja omenaviinietikka. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Lisää purjo, omena ja savulohi. Anna seoksen maustua jääkaapissa tunnin verran.
- Leikkaa leivät pituussuunnassa puoliksi ja palat neljään osaan. Lusikoi savulohitäytettä leiville.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −20 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/kgIlman Plussa-korttia 1,89/kpl (9,45/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min5,0(2 arviota)
- yli 60 min3,6(31 arviota)
- 30 - 60 min4,8(4 arviota)
- 30 - 60 min3,4(20 arviota)
- yli 60 min4,0(1 arvio)
- alle 30 min2,7(3 arviota)
- alle 15 min3,9(178 arviota)
- yli 60 min5,0(2 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (5 arviota)