• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Omenaiset lohileivät

Omenaiset lohileivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 kpl
  • yli 60 min
  • 126 kcal / 100 g

Ainekset

16 kpl

Täyte

    • 300gruodotonta lämminsavulohta
    • 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/2hapahkoa omenaa
    • 8cm pätkäpurjoa
    • 2tlsinappia
    • 1tlhunajaa
    • 1/2tlcurrya
    • 2tlomenaviinietikkaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja kuutioi omena. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Hienonna lohipala.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon sinappi, hunaja, curry ja omenaviinietikka. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  3. Lisää purjo, omena ja savulohi. Anna seoksen maustua jääkaapissa tunnin verran.
  4. Leikkaa leivät pituussuunnassa puoliksi ja palat neljään osaan. Lusikoi savulohitäytettä leiville.

Ravintosisältö per 100 g

  • 126 kcal527 kJ
  • Proteiinia5,56 g
  • Hiilihydraatteja7,76 g
  • Rasvaa7,69 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille