Hyppää sisältöön
Omenaiset lohileivät Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Omenaiset lohileivät

  • Annosmäärä16 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Kananmunaton
Tarjoa omenaiset lohileivät illanistujaissa cocktailpalojen tapaan.
  • Kananmunaton

Ainekset

16 kpl
  • 4 viipaletta täysjyväruispalaleipää (esim. Real)

Täyte

  • 300 g ruodotonta lämminsavulohta
  • 1 tlk (150 g) crème fraîchea (ranskankerma)
  • 1/2 hapahkoa omenaa
  • 8 cm pätkä purjoa
  • 2 tl sinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 1/2 tl currya
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus suolaa

Ravintosisältö

  • Energia
    875 kJ / 209 kcal
  • Rasva
    13,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    4,4 g
  • Hiilihydraatit
    10,5 g
  • josta sokereita
    3,6 g
  • Proteiini
    10,5 g
  • Suola
    1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja kuutioi omena. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Hienonna lohipala.
  2. Sekoita ranskankerman joukkoon sinappi, hunaja, curry ja omenaviinietikka. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  3. Lisää purjo, omena ja savulohi. Anna seoksen maustua jääkaapissa tunnin verran.
  4. Leikkaa leivät pituussuunnassa puoliksi ja palat neljään osaan. Lusikoi savulohitäytettä leiville.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (5 arviota)