Omenaiset lohileivät
Tarjoa omenaiset lohileivät illanistujaissa cocktailpalojen tapaan.
16 kplyli 60 min126 kcal / 100 g
Ainekset
16 kpl
- 4viipalettatäysjyväruispalaleipää (esim. Real)
Täyte
- 300gruodotonta lämminsavulohta
- 1tlk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
- 1/2hapahkoa omenaa
- 8cm pätkäpurjoa
- 2tlsinappia
- 1tlhunajaa
- 1/2tlcurrya
- 2tlomenaviinietikkaa
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Valmistus
yli 60 min- Kuori ja kuutioi omena. Hienonna halkaistu ja huuhdeltu purjo. Hienonna lohipala.
- Sekoita ranskankerman joukkoon sinappi, hunaja, curry ja omenaviinietikka. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
- Lisää purjo, omena ja savulohi. Anna seoksen maustua jääkaapissa tunnin verran.
- Leikkaa leivät pituussuunnassa puoliksi ja palat neljään osaan. Lusikoi savulohitäytettä leiville.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 126 kcal527 kJ
- Proteiinia 5,56 g
- Hiilihydraatteja7,76 g
- Rasvaa7,69 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi