Täytetyt jauhelihapihvit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Kun täytät jauhelihapihvit tomaatilla ja pippurijuustolla, saat jauhelihapihveistä entistä mehevämmät.
Ainekset
4 annosta
400 g | tai |
1 dl | vettä tai |
1/2 dl | ruiskorppujauhoja tai |
1 (100 g) | sipuli tai |
1 | kananmuna tai |
2 tl | oreganoa tai |
3/4 tl | suolaa tai |
Täyte | |
---|---|
1 pkt (100 g) | tai |
1–2 | tomaattia tai |
Paistamiseen | |
öljyä tai margariinia tai |
Ravintosisältö
Energia | 686 kJ / 165 kcal |
Rasva | 11,7 g |
josta tyydyttynyttä | 6,5 g |
Hiilihydraatit | 3,3 g |
josta sokereita | 1,4 g |
Proteiini | 11,2 g |
Suola | 0,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Sekoita vesi ja korppujauhot kulhossa. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää korppujauhojen joukkoon jauheliha, sipuli, muna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kostutetun leikkuulaudan päällä 8 osaan ja taputtele kostutetuin käsin reiluiksi pihveiksi.
Leikkaa juusto ja tomaatti 8 viipaleeseen. Nosta pihveille juusto- ja tomaattiviipale. Käännä jauhelihaseos tasaisesti päälle. Muotoile pihveiksi ja ummista reunat hyvin.
Paista pihvit kypsiksi pannulla rasvassa, noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Myllyn Paras Ruiskorppujauho 300gHinta 1,35/kpl4,50/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,19/kpl4,87/l
- Tomaatti SuomiHinta n. 0,31/kpl3,49/kg
- Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lkHinta 1,69/kpl1,69/kg
- SipuliHinta n. 0,10/kpl0,99/kg
- Järvikylä oregano rkk FIHinta 1,89/kpl
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Plussa-etu −11 %Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl3,68/kgIlman Plussa-korttia 1,69/kpl
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
- Atria naudan jauheliha 1000g 17%Etuhinta 8,99/kpl8,99/kgnorm. 12,65/kpl
- Pirkka tuorejuusto pippuri 180g laktoositonHinta 2,19/kpl12,17/kg
- Castello Mustapippuri tuorejuusto 125 gHinta 3,09/kpl24,72/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(114 arviota)
- 30 - 60 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min3,0(4 arviota)
- 30 - 60 min3,6(5 arviota)
- 30 - 60 min3,6(29 arviota)
- 30 - 60 min3,5(43 arviota)
- yli 60 min4,6(62 arviota)
- alle 30 min3,6(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (31 arviota)
- Epätietoinen5 kuukautta sittenVoiko nämä tarjoilla keitettyjen uusien perunoiden kanssa?
- Uuni1 vuosi sittenVoiko nämä uunissa paistaa?
- K-Kuluttajapalvelu1 vuosi sittenUuni, voit paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- nobanana3 vuotta sittenLihapulliksikin muotoutuvat
- jobelis5 vuotta sittentestattu, hyvää on!
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenJokkeri, tarkoitus ei ole laittaa juustoja ja tomaateja kahden pihvin väliin, vaan nostaa ne jokaisen pihvin päälle ja kääntää sen jälkeen pihvitaikina tasaisesta päälle. Ohje on siis oikein.
- Jokkeri7 vuotta sittenOnko tomaatti- ja juustoviipaleiden määrässä virhe. Jos tehdään 8 kpl pihvejä ja viipaleet pannaan kahden väliin, tulee 4 kpl täytettyjä pihvejä. Eikö silloin tarvitse 4 viipaletta, eikä 8?