Helpot raejuusto-pinaattiletut
Pirkka lettu- ja vohvelijauheesta valmistat letut vaivattomasti. Helpon ja maukkaan lounasruoan valmistat lisäämällä taikinaan pinaattia ja raejuustoa. Noin 0,10 €/kpl*
n. 35 kplalle 30 min
Ainekset
n. 35 kpl
- 7dlvettä
- 1ps(300 g)Pirkka lettu- ja vohvelijauhetta
- 1/2dlrypsiöljyä
- 1rs(200 g)raejuustoa
- 1/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Sekoita kulhossa vesi, jauhe ja öljy sekaisin. Lisää taikinaan sulatettu pinaatti, raejuusto ja mausteet. Anna turvota 5 minuuttia. Paista lettupannulla öljyssä pieniä ohukaisia. Tarjoa esimerkiksi puolukkasurvoksen ja salaatin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Tulee niin reilu satsi että voiko näitä pakastaa?
Tuovi, kiitos kysymyksestä! Raejuusto-pinaattiletut voi pakastaa. Parhaimmillaan letut ovat tuoreina.
Erittäin hyviä!
Mahdotonta paistaa ja jää sisältä raaaksi. Erittäin huono resepti.
Hei, harmillista, että lettujen paistaminen on ollut haastavaa. Paistamisessa kannattaa käyttää pinnoitettua pannua ja riittävästi öljyä. Välitän palautetta reseptin tekijälle tiedoksi.
Tosi vaikea paistaa, sitten lisäsin taikinaan vehnäjauhoja. Hiukan paremmin onnistui.
Vaikea paistaa. Yritin kahdella eri pannulla ja vohveliraudalla. Tarttuu kiinni ja jää raa'aksi.
Vaikea paistaa myös.
Vaikea paistaa minustakin.. Käytin crepes-pannua ja normiletut onnistuu sillä tosi hyvin.
Vaikea paistaa