Pinaatti-fetamuhennos pastalle
Pinaatti-fetamuhennos pastalle on kasvispasta, joka syntyy alle puolessa tunnissa kotikeittiössäkin. Ripottele päälle oliiveja ja pasta on valmis nautittavaksi!
3 annostaalle 30 min195 kcal / 100 g
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(250 g)Pirkka tagliatelle tuorepastaa
Muhennos
- 1isosipuli
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1rklekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1ps(150 g)Pirkka pinaattia (pakaste)
- 1tljuoksevaa hunajaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- ripausminttua
- 1/2(à 365 g/200 g)Pirkka salaattijuustokuutioita suolavedessä
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Kaada joukkoon jäinen pinaatti ja keitä, kunnes neste on lähes haihtunut. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja mintulla.
- Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Kaada kerma muhennoksen joukkoon ja kuumenna. Annostele keitetty pasta ja pinaatti-fetamuhennos lautasille. Ripottele päälle oliiveja.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 195 kcal818 kJ
- Proteiinia 7,51 g
- Hiilihydraatteja19,6 g
- Rasvaa9,46 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvää.
huikea makuelämys