• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaatti-fetamuhennos pastalle

Pinaatti-fetamuhennos pastalle
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3 annosta

Muhennos

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Kaada joukkoon jäinen pinaatti ja keitä, kunnes neste on lähes haihtunut. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja mintulla.
  3. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Kaada kerma muhennoksen joukkoon ja kuumenna. Annostele keitetty pasta ja pinaatti-fetamuhennos lautasille. Ripottele päälle oliiveja.

Ravintosisältö per 100 g

  • 195 kcal818 kJ
  • Proteiinia7,51 g
  • Hiilihydraatteja19,6 g
  • Rasvaa9,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16