• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Pinaatti-fetamuhennos pastalleTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaatti-fetamuhennos pastalle

  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 195 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Muhennos

    • 1isosipuli
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1rklekstra neitsytoliiviöljyä
    • 1tljuoksevaa hunajaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • ripausminttua
    • 1/2(à 366 g)Pirkka salaattijuustokuutioita
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa. Kaada joukkoon jäinen pinaatti ja keitä, kunnes neste on lähes haihtunut. Mausta hunajalla, suolalla, pippurilla ja mintulla.
  3. Lisää valutetut salaattijuustokuutiot. Kaada kerma muhennoksen joukkoon ja kuumenna. Annostele keitetty pasta ja pinaatti-fetamuhennos lautasille. Ripottele päälle oliiveja.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 195 kcal818 kJ
  • Proteiinia7,51 g
  • Hiilihydraatteja19,6 g
  • Rasvaa9,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 40 arvostelua