• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pellen pinaattikeitto

Pellen pinaattikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 70,3 kcal / 100 g

Ainekset

    • 3rklmargariinia tai voita
    • 3/4dlvehnäjauhoja
    • 1lmaitoa
    • (1/2 tlsuolaa)
    • 1/8tlvalkopippuria
    • 2keitettyä kananmunaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa. Sekoita vehnäjauhot puuhaarukalla rasvan joukkoon. Lisää noin puolet maidosta. Kuumenna ja sekoita koko ajan. Kun seos on tasaista, kaada joukkoon loppu maito. Kuumenna ja sekoita edelleen.
  2. Lisää jäiset pinaattipalat. Sekoittele ja keitä pari minuuttia. Mausta valkopippurilla. Tarjoa pinaattikeiton lisänä kananmunaviipaleita. Pellen kulmakarvat ja suu on tehty porkkanasta.

Ravintosisältö per 100 g

  • 70,3 kcal294 kJ
  • Proteiinia3,82 g
  • Hiilihydraatteja5,83 g
  • Rasvaa3,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1