• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo jauheliha-paprikakiusaus

Helppo jauheliha-paprikakiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 95,1 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele paprika. Kuumenna tilkka öljyä pannussa ja ruskista siinä jauheliha. Lisää paprika ja paista vielä, kunnes paprika hieman pehmenee. Lisää mausteet. (Jätä n. 1/2 tl suolaa myös perunoille.)
  2. Kaada pussillinen peruna-sipulisekoitusta laakeaan uunivuokaan. Mausta suolalla. Levitä päälle jauheliha-paprikaseos. Kaada vuokaan toinen pussillinen peruna-sipulisekoitusta ja mausta suolalla. Kaada päälle ruokakerma.
  3. Kypsennä 200 asteessa, uunin alatasolla noin 50 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 95,1 kcal398 kJ
  • Proteiinia5,25 g
  • Hiilihydraatteja8,23 g
  • Rasvaa4,47 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10