• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kirjolohikiusaus

Kirjolohikiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 122 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kaada voideltuun,laakeaan uunivuokaan pussillinen jäistä perunasipulisekoitusta. Ripottele päälle suolaa ja jauha mustapippuria.
  2. Levitä perunoiden päälle marinoidut kirjolohisuikaleet. Ripottele suikaleille runsaasti hienonnettua tilliä.
  3. Levitä kirjolohen päälle toinen pussillinen peruna-sipulisekoitusta. Mausta nämäkin perunat suola- ja pippuriripauksella ja kaada vuokaan ruokakerma.
  4. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin tunti. Hienonna pinnalle vielä tuoretta tilliä. Tarjoa etikkapunajuurien, -maustekurkkujen ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 122 kcal510 kJ
  • Proteiinia6,33 g
  • Hiilihydraatteja8,36 g
  • Rasvaa6,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10