• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Janssoninkiusaus

Janssoninkiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 325 kcal / annos (165g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • Pirkka etikkapunajuuria ja maustekurkkuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisestä peruna-sipulisekoituksesta. Jaa päälle anjovisfileet. Ripottele anjovisfileille hienonnettua tilliä ja levitä päällimmäiseksi peruna-sipulikerros.
  2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa keskitasolla noin 45 minuuttia. Hienonna pinnalle tilliä.
  3. Tarjoa Pirkka etikkapunajuurien, maustekurkkujen tai piparjuurella maustetun punajuurisalaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Mikroaaltouunissa kypsennys kestää täysteholla (650 W) 16-18 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 325 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja22 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14
  • Ranskis4.2.2016

    Taas se onnistui. Vain yksi pussi sekoitusta ja anjovista vähän yli reseptin, eli sellainen vuoviin pakattu Pirkka jossa on 2 fileetä. Ja kermaksi juustokerma. Ei ole sairaan suolaista vaan taivaan hyvää!

  • -A-28.1.2016

    Peruna-sipulisekotusta tarvitaan kylläkin 2 x 500g:n pussit yhdelle rasialle anjoviksia, muuten tulee sairaan suolaista ruokaa. Eikä muuten 45 min riitä, tunnin verran saa hautua. Anjovis- tai janssonfileet leikkaan itse aina pieniksi paloiksi ja jaan ne tasaisesti eri puolille vuokaa kerroksien väliin. Pari "salaista maustettani" vielä mukaan ja että tulee hyvää!