• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo jauhelihakeitto

Helppo jauhelihakeitto valmistuu nopeasti. Perunoiden sijaan keitto saa ruokaisuutta tällä kertaa pastasta.
Helppo jauhelihakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 53,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • basilikaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane pasta kiehumaan kasvisliemikuutiolla maustettuun veteen. Keitä niitä ensin noin 7 minuuttia.
  2. Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla sekä pippurilla. Lisää kattilaan jauheliha, jäiset keittojuurekset ja tomaattipyree. Anna kiehua vielä noin 7 minuuttia.
  3. Mausta pizzamausteella ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 53,7 kcal224 kJ
  • Proteiinia4,14 g
  • Hiilihydraatteja5,91 g
  • Rasvaa1,51 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille32