Helppo jauhelihakeitto
Helppo jauhelihakeitto valmistuu nopeasti. Perunoiden sijaan keitto saa ruokaisuutta tällä kertaa pastasta.
4 annostaalle 30 min53,7 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1lvettä
- 1kasvisliemikuutio
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 1ps(200 g)Pirkka keittojuureksia (pakaste)
Pinnalle
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Pane pasta kiehumaan kasvisliemikuutiolla maustettuun veteen. Keitä niitä ensin noin 7 minuuttia.
- Ruskista jauheliha pannulla ja mausta se suolalla sekä pippurilla. Lisää kattilaan jauheliha, jäiset keittojuurekset ja tomaattipyree. Anna kiehua vielä noin 7 minuuttia.
- Mausta pizzamausteella ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa leivän kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 53,7 kcal224 kJ
- Proteiinia 4,14 g
- Hiilihydraatteja5,91 g
- Rasvaa1,51 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Tosi helppo ja hyvä resepti!
Helppo ja maistuva arkikeitto!
Ihan meidän perheen suosikki keitto, arlkiruokaa parhaimmillaan, nopea, helppo ja yleensä kaikki raakaineet löytyy valmiiksi kaapista.
Huomattavasti parempaa keittoa saa käyttämällä tuoreita vihanneksia pakasteiden sijaan, myös koostumus paranee
Aivan mahtava ja yksinkertainen! KIITOS