• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jättiläisen pihvi

Jättiläisen pihvi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 124 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa kulhon pohjalle korppujauhot. Lisää vesi, sekoita ja anna turvota muutama minuutti. Lisää seokseen pizzamauste, halutessasi suolaa, sinappi, muna ja jauheliha. Sekoita murekeataikina puuhaarukalla sekaisin.
  2. Voitele matala uunivuoka (halkasija noin 23 cm). Taputtele puolet taikinasta kostutetuin käsin vuoan pohjalle. Ripottele päälle jäiset vihannekset. Peitä vihannekset lopulla mureketaikinalla. Voit jättää pinnalle koristeeksi muutaman herneen, maissin ja paprikan.
  3. Paista 200 asteessa keskitasolla 25-30 minuuttia. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 124 kcal518 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja6,3 g
  • Rasvaa5,61 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille