• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juustoinen jauhelihakastike

Juustoinen jauhelihakastike
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 270 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 1rklöljyä
    • 1sipuli
    • tai
    • 1dlPirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • (maustepaprikoita mausteliemessä)
    • n. 1/2tlsuolaa
    • 1tlrouhittua mustapippuria
    • 3dlvettä
    • 3rkltomaattipyreetä
    • 1-2tlpizzamaustetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa peperonit renkaiksi.
  2. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja ruskista. Lisää peperonit, mausteet ja vesi. Anna kastikkeen kiehua noin viisi minuuttia.
  3. Lisää joukkoon tomaattipyree ja sulatejuusto. Mausta lopuksi pizzamausteella. Tarjoa keitetyn pastan tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos haluat kastikkeesta tulisen, käytä peperonien tilalla muutama Pirkka-jalapenoviipale hienonnettuna.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 270 kcal1 130 kJ
  • Proteiinia24,8 g
  • Hiilihydraatteja3,1 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3