Juustoinen jauhelihakastike
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tarjoa jauhelihakastike keitetyn pastan tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
400 g | tai |
1 rkl | öljyä tai |
1 1 dl | sipuli tai tai |
2 | vihreää peperonia (säilyke) tai |
n. 1/2 tl | suolaa tai |
1 tl | mustapippuria tai |
3 dl | vettä tai |
3 rkl | tai |
1/2 pkt (à 400 g) | tai |
1–2 tl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 758 kJ / 182 kcal |
Rasva | 13 g |
josta tyydyttynyttä | 6,3 g |
Hiilihydraatit | 2,1 g |
josta sokereita | 1,6 g |
Proteiini | 14,6 g |
Suola | 1,2 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa peperonit renkaiksi.
Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää joukkoon jauheliha ja ruskista. Lisää peperonit, mausteet ja vesi. Anna kastikkeen kiehua noin viisi minuuttia.
Lisää joukkoon tomaattipyree ja sulatejuusto. Mausta lopuksi pizzamausteella. Tarjoa keitetyn pastan tai keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Vinkki! Jos haluat kastikkeesta tulisemman, käytä peperonien tilalla muutama Pirkka-jalapenoviipale hienonnettuna.