• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Arrabbiata-jauhelihapihvit

Mehevät arrabbiata-jauhelihapihvit saavat herkullisen mausteisen makunsa Pirkka arrabbiata -pestosta. Voit kypsentää pihvit joko pannulla tai uunissa.
Arrabbiata-jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 84,9 kcal / annos (55g)

Ainekset

12 kpl
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 1 1/2dlvettä
    • 1dlkorppujauhoja
    • 1(n. 100 g)sipuli
    • 1/2rklöljyä
    • 1kananmuna
    • 3/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Paistamiseen

Valmistus

alle 30 min
  1. Mittaa vesi ja korppujauhot kulhoon. Anna turvota noin 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä pari minuuttia. Lisää korppujauhoseoksen joukkoon sipuli, muna, pesto, mausteet ja jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Muotoile taikinasta 12 pihviä. Paista pihvit pannulla kypsiksi, noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa salaatin ja perunoiden kanssa.

Ravintosisältö perannos 55g100 g

  • 84,9 kcal355 kJ
  • Proteiinia7,09 g
  • Hiilihydraatteja2,99 g
  • Rasvaa4,92 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille9