Helppo kanaviillokkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo kanaviillokki

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
Kanaviillokki on maukas klassikko, joka valmistuu nopeasti valmiiksi kypsennetyistä broilerinkoivista.

    Ainekset

    4 annosta
    3
     
    kypsää broilerin koipireittä
    tai
    1 rkl
     
    voita
    tai
    1 tl
     
    tai
    2 rkl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    3 dl
     
    vettä
    tai
    1
     
    tai
    1 dl
     
    tai
    1 rkl
     
    sitruunanmehua
    tai
    1/4 tl
     
    jauhettua valkopippuria
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    1 269 kJ / 304 kcal
    Rasva
    23,7 g
    josta tyydyttynyttä
    9,8 g
    Hiilihydraatit
    3,5 g
    josta sokereita
    0,9 g
    Proteiini
    19 g
    Suola
    1,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 15 min

    Perkaa broilerinkoivista lihat ja revi ne pienemmiksi paloiksi.

    Sulata voi kattilassa. Kiehauta curryjauhe voissa. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää vettä vähitellen voimakkaasti sekoittaen. Lisää annosfondi ja kuumenna kastike kiehuvaksi. Keitä muutaman minuutin ajan.

    Sekoita kastikkeeseen kerma, purista sitruunanmehu ja mausta valkopippurilla. Lisää myös broilerinlihat. Kuumenna kastike ja tarjoa esimerkiksi riisin ja mustaherukkahyytelön kera.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka curry 23g mausteseos
      Hinta 0,55/kpl
      23,91/kg
    • Knorr FOND DU CHEF Kana-annosfondi 4 x 28 g
      Hinta 1,89/kpl
      16,88/kg
    • Pirkka suomalainen kuohukerma 2dl
      Hinta 1,15/kpl
      5,75/l
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (592 arviota)

    • Nipsu
      14 päivää sitten
      Helppoa ja hyvää.😋👌
    • Kokki
      1 kuukausi sitten
      Hyvää! Kastikkeen voisi tehdä tuplana suhteessa kanan määrään.
    • Tuija
      2 kuukautta sitten
      Maailman paras ja helpoin
    • Araya
      2 kuukautta sitten
      Helppo ja nopea valmistaa. Sopii mainiosti diabeetikolle. Herkullisen makuinen.
    • Mummi
      4 kuukautta sitten
      Hyvä ja simppeli teen toistekkin
    • Hetuli
      6 kuukautta sitten
      Helppo ja hyvä ohje. Käytin kanan paistileikkeitä, niitä ensin pienentäen ja sitten pannulla öljyssä kypsentäen, kun koipia ei nyt ollut käyttää. Hyvää tuli näinkin.
    • Tuija
      6 kuukautta sitten
      Todella helppo resepti ja tulee mahtavan hyvää
    • Herkut on uskontoni
      7 kuukautta sitten
      Slurp.Nykyään ruokana tälläista kaipaisi lisää.Lapsuudessani tätä meillä syötiin paljon.
    • Anski
      9 kuukautta sitten
      Maukas ruoka ja helppo. Itse laitan mausteita reilummim.
    • Hlldjb
      9 kuukautta sitten
      Jauhoja pitää laittaa enemmän mutta muutoin helppo ja maukas ohje.
    • Kotiäiti
      10 kuukautta sitten
      Olen tehnyt monia kertoja. Helppo resepti ja nopea valmistaa maukasta ruokaa 😁❤️
    • Entinen koulun inhokkiruoka
      1 vuosi sitten
      Ainoa resepti kalanaviilokille, jota käytän. Laitan puolikkaan sitruunan mehun. Maukasta!
    • The
      1 vuosi sitten
      Luotto resepti
    • Hemkok
      1 vuosi sitten
      Laitoin reilummin carrya. Mustaherukoiden kanssa maistuu ihanalta.
    • Lenchen
      1 vuosi sitten
      Keitän broilerinkoivet suolavedessä, mutta olen poistanut niistä ensin nahat. En käytä keitinvettä hyödykseni, koska liemi on liian rasvaista.
    • Tuula
      1 vuosi sitten
      Keitän kanan ja käytän keitinveden liemenä,ei tarvita mitään fonduuta .
    • Kyösti
      1 vuosi sitten
      Ihana repesti! Tosin vatta kuralla viikko tämän jälkeen!
    • Ippe
      2 vuotta sitten
      Meidän perheen luottoresepti! Toimii tosi hyvin myös maidottomana kun vaihtaa voin flora kultaan ja kerman plantin kaurakermaan.
    • kimpo
      3 vuotta sitten
      75 % lisää jauhoa ja annosmäärä ei 4 vaan 1! Muutoin erittäin hyvä ja helppo resepti.
    • Suvi
      3 vuotta sitten
      Ihan mielettömän hyvää. Tehdään toistekin taatusti. Kumoaa kyllä jos koulusta jäänyt inhotusfiilikset.
    • Kotikokki
      4 vuotta sitten
      Tuli herkullista! Lapset kehuivat että on vielä parempaa kuin koulussa. Tein kanasuikaleista jotka paistoin curry-voitahnassa ja pilkoin paistaessa vielä pienemmäksi.
    • Ville Eerola
      4 vuotta sitten
      1 kokonainen kana 2-3 l vettä 1 pala juuriselleriä (n.150 - 250 g) 1 pala palsternakkaa (n.150 – 250 g) 2 - 3 porkkanaa (n.150 – 250 g) 2 sipulia 15 kpl kokonaisia maustepippureita 15 kpl kokonaisia valkopippureita 2 laakerinlehteä 1,5 tl karkeaa merisuolaa
    • Pettynyt
      4 vuotta sitten
      Huono ohje, tuli kamalan makuista viillokkia. Tuskin voi edes viillokiksi sanoa, käyttäkää jotain muuta ohjetta.
    • KK
      4 vuotta sitten
      Tällä ohjeella tuli kyllä tosi hyvä ruoka, vaikka modasin ohjetta vähän omanlaiseksi! Tein "työläämmällä" tavalla, sillä ostin raakoja koipia, mutta nekin pystyi vain heittämään tunniksi uuniin. Käytössä oli myös perus kanaliemikuutio, eikä fond du chef. Valkopippurin korvasin mustapippurilla, ja lisäsin hieman joukkoon suolaa. Oli herkkua ja super helppoa!
    • opiskelija
      5 vuotta sitten
      Tosi hyvä ja helppo tehdä.
    • Kotiavustajatar
      5 vuotta sitten
      Tulossa kohta..paistoin itse broisunkoivet. Ja tilattiin tupla-annos muusin kanssa 😂
    • Minnuli
      5 vuotta sitten
      Tuli hyvää, teen kyllä toisenkin kerran. Mustaherkukkaa kyytipojaksi ja nam
    • Eieiei
      5 vuotta sitten
      Aika pienellä saa pärjätä 😀
    • Pegasos
      5 vuotta sitten
      Parasta!
    • Luokka3
      6 vuotta sitten
      Ihan hyvä iteki voi kokata vaiks on 3sella