BroileripataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Broileripata

Broilerin koipipalat hautuvat mureiksi aurikokuivatuilla tomaateilla silatussa kastikkeessa. Noin 2,20€/annos*

  • 3-4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

3-4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhdo koipi-reisipaloista marinadi, poista nahka ja kuivaa palat. Mausta reilusti suolalla ja pippurilla. Jätä maustumaan puoleksi tunniksi huoneenlämpöön.
  2. Kuori ja lohko sipulit.
  3. Ruskista koipipalat öljyssä ja ota sitten sipulilohkoihin pannulla hieman väriä. Siirrä koipipalat ja sipulit uunipataan tai uunivuokaan.
  4. Yhdistä keskenään kiehuva vesi ja kana-annosfondi. Purista sitruunanmehu. Sekoita joukkoon kerma, sitruunanmehu (1/2 dl) ja hunaja. Kaada uunipataan.
  5. Leikkaa valutetut aurinkokuivatut tomaatit puoliksi ja lisää pataan.
  6. Nosta pata keskitasolle uuniin ja paista 200 asteessa noin 1 h 20 minuuttia. Anna padan vetäytyä 10 minuuttia uunista nostamisen jälkeen ja viimeistele hienonnetulla persiljalla.Tarjoa rapean leivän sekä salaatin tai keitetyn basmatiriisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 42 arvostelua