Helppo lohi-pinaattikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo lohi-pinaattikeitto

  • Annosmäärä3–4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kananmunaton
Helppo lohi-pinattikeitto valmistuu nopeasti ja maistuu ruisleivän kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

3–4 annosta
7 dl
 
vettä
tai
1
 
kalaliemikuutio
tai
1 ps (500 g)
 
tai
1/2 ps (à 150 g)
 
tai
300 g
 
kirjolohifileetä
tai
3 dl
 
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
ripaus
 
suolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
202 kJ / 49 kcal
Rasva
1,9 g
josta tyydyttynyttä
0,5 g
Hiilihydraatit
4,4 g
josta sokereita
1 g
Proteiini
3,8 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää joukkoon liemikuutio, peruna-sipulisekoitus ja pinaatti. Keitä noin 4 minuuttia.

Irrota kirjolohifileestä nahka ja suikaloi kala.

Nostele kirjolohisuikaleet keittoon ja keitä pari minuuttia, kunnes kala on läpikuultamatonta.

Kaada joukkoon maito ja mausta pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä enää keitä. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa lisäksi ruisleipää.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka peruna-sipulisekoitus 500 g pakaste
    Hinta 0,99/kpl
    1,98/kg
  • Pirkka hienonnettua pinaattia paloina 150 g pakaste
    Hinta 0,45/kpl
    3,00/kg
  • Pirkka suomalainen kevytmaito 1l
    Hinta 0,95/kpl
    0,95/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,8 (29 arviota)