Helppo persimonsorbettiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo persimonsorbetti

Tämän helpommaksi sorbetin valmistus ei tule: pakasta persimonit ja lusikoi kohmeinen hedelmäliha suoraan hedelmän kuoresta.

  • 4 annosta
  • alle 5 min

Ainekset

4 annosta
    • 4persimonia

Valmistus

alle 5 min
  1. Siirrä persimonit pakastimeen ja anna jäätyä kunnolla, vähintään 8 tuntia.
  2. Nosta persimonit pakastimesta noin 20 minuuttia ennen nauttimista. Leikkaa persimoneista kanta pois ja tarjoa suoraan kuoren sisältä lusikoitavana sorbettina.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka persimon ulkomainen
    Pirkka persimon ulkomainen
    0,57/kpl2,49/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 38 arvostelua
  • RituJii17.11.2017

    Mitenkä jäätynyttä persimonia voi lusikoida kuoren sisältä? Minä syön sen kuorineen. Tosi hyvänmakuinen hedelmä.

  • Kati Koo16.11.2017

    Olipa huippuohje tuo persimonsorbetti, ei voi helpommaksi tulla! 4 tähteä

  • Kati Koo16.11.2017

    Olipa huippuohje tuo persimonsorbetti, ei voi helpommaksi tulla!

  • aikakäsitys24.4.2017

    Tämän herkun valmistusaika on n. 8h30min, ei suinkaan "alle 5 minuuttia".

  • K-Kuluttajapalvelu24.4.2017

    aikakäsitys, kiitos palautteesta. Valmistusajaksi on merkitty aktiivinen valmistusaika, ei siis erikseen persimonien pakastamiseen ja ennen syöntiä pehmenemiseen käytettyä aikaa.

  • piipa18.1.2017

    Voiko kookosmaidon korvata jollain muulla kun se ei maistu?

  • K-Kuluttajapalvelu18.1.2017

    Piipa, tarkoititkohan kommentoida jotain muuta ohjetta? Tähän reseptiin tulee vain persimonia.