• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
Helppo persimonsorbettiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo persimonsorbetti

Tämän helpommaksi sorbetin valmistus ei tule: pakasta persimonit ja lusikoi kohmeinen hedelmäliha suoraan hedelmän kuoresta.

  • 4 annosta
  • alle 5 min

Ainekset

4 annosta
    • 4persimonia

Valmistus

alle 5 min
  1. Siirrä persimonit pakastimeen ja anna jäätyä kunnolla, vähintään 8 tuntia.
  2. Nosta persimonit pakastimesta noin 20 minuuttia ennen nauttimista. Leikkaa persimoneista kanta pois ja tarjoa suoraan kuoren sisältä lusikoitavana sorbettina.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua
  • RituJii17.11.2017

    Mitenkä jäätynyttä persimonia voi lusikoida kuoren sisältä? Minä syön sen kuorineen. Tosi hyvänmakuinen hedelmä.

  • Kati Koo16.11.2017

    Olipa huippuohje tuo persimonsorbetti, ei voi helpommaksi tulla! 4 tähteä

  • Kati Koo16.11.2017

    Olipa huippuohje tuo persimonsorbetti, ei voi helpommaksi tulla!

  • aikakäsitys24.4.2017

    Tämän herkun valmistusaika on n. 8h30min, ei suinkaan "alle 5 minuuttia".

  • K-Kuluttajapalvelu24.4.2017

    aikakäsitys, kiitos palautteesta. Valmistusajaksi on merkitty aktiivinen valmistusaika, ei siis erikseen persimonien pakastamiseen ja ennen syöntiä pehmenemiseen käytettyä aikaa.

  • piipa18.1.2017

    Voiko kookosmaidon korvata jollain muulla kun se ei maistu?

  • K-Kuluttajapalvelu18.1.2017

    Piipa, tarkoititkohan kommentoida jotain muuta ohjetta? Tähän reseptiin tulee vain persimonia.