Helppo persimonsorbetti
Tämän helpommaksi sorbetin valmistus ei tule: pakasta persimonit ja lusikoi kohmeinen hedelmäliha suoraan hedelmän kuoresta.
- 4 annosta
- alle 5 min
Ainekset
4 annosta
- 4persimonia
Valmistus
alle 5 min- Siirrä persimonit pakastimeen ja anna jäätyä kunnolla, vähintään 8 tuntia.
- Nosta persimonit pakastimesta noin 20 minuuttia ennen nauttimista. Leikkaa persimoneista kanta pois ja tarjoa suoraan kuoren sisältä lusikoitavana sorbettina.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Mitenkä jäätynyttä persimonia voi lusikoida kuoren sisältä? Minä syön sen kuorineen. Tosi hyvänmakuinen hedelmä.
Olipa huippuohje tuo persimonsorbetti, ei voi helpommaksi tulla! 4 tähteä
Olipa huippuohje tuo persimonsorbetti, ei voi helpommaksi tulla!
Tämän herkun valmistusaika on n. 8h30min, ei suinkaan "alle 5 minuuttia".
aikakäsitys, kiitos palautteesta. Valmistusajaksi on merkitty aktiivinen valmistusaika, ei siis erikseen persimonien pakastamiseen ja ennen syöntiä pehmenemiseen käytettyä aikaa.
Voiko kookosmaidon korvata jollain muulla kun se ei maistu?
Piipa, tarkoititkohan kommentoida jotain muuta ohjetta? Tähän reseptiin tulee vain persimonia.