• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo raputarjoilu

Helppo raputarjoilu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 129 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 2kgrapuja (pakaste)
    • kruunutilliä
    • 1-2sitruunaa

Lisäksi

    • 1pktpaahtoleipää
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 100gvoita

Valmistus

yli 60 min
  1. Anna rapujen sulaa hitaasti, jotta niiden rakenne säilyy hyvänä. Ota ravut sulamaan jääkaappiin vuorokausi ennen tarjoamista.
  2. Kaada sulaneista ravuista liemi pois ja nosta tarjoiluvadille. Koristele vati kruunutillillä ja sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita tilli voin sekaan. Paahda leivät.

Ravintosisältö per 100 g

  • 129 kcal539 kJ
  • Proteiinia12,6 g
  • Hiilihydraatteja9,73 g
  • Rasvaa4,34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4