• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kookos-kalakeitto chilikatkaravuilla

Kookos-kalakeitto chilikatkaravuilla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 205 kcal / annos (320g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
    • 1rklöljyä
    • 1tlchilijauhetta
    • Pirkka tilliä tai korianteria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta kattilassa vesi ja puolet kookosmaidosta. Lisää jäiset kalakeittoainekset. Sekoita ja kuumenna. Anna keiton kiehua noin 5 minuuttia. Lisää kalakeittoon loppu kookosmaito ja sitruunanmehu.
  2. Sulata ja valuta katkaravut, imeytä niistä irtoava neste talouspaperiin. Kuumenna öljy paistinpannussa. Sekoita joukkoon chilijauhe ja katkaravut.
  3. Kuumenna ja annostele keitto lautasille. Jaa keiton pinnalle kuumat chilikatkaravut ja tuoretta tilliä tai korianteria. Tarjoa lisäksi Pirkka moniviljasämpylöitä.

Ravintosisältö perannos 320g100 g

  • 205 kcal851 kJ
  • Proteiinia12,5 g
  • Hiilihydraatteja3,2 g
  • Rasvaa14,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1