Hyppää sisältöön
HernetahnaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hernetahna

  • Annosmäärä2 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Fish and chips -annokseen kuuluu usein vihreä hernedippi. Mintun makuinen hernetahna maistuu myös leivän päällä.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

2 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    1 158 kJ / 278 kcal
  • Rasva
    23,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,4 g
  • Hiilihydraatit
    9,7 g
  • josta sokereita
    5,4 g
  • Proteiini
    5,9 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeen mukaan, jäähdytä kylmän veden alla ja valuta hyvin.
  2. Soseuta herneet, minttu ja öljy sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Tarjoa hernetahna esimerkiksi rapeiden kalapuikkojen kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (44 arviota)

  • Kotikokkaaja²
    6 kuukautta sitten
    Onko minttu pakollinen? Nostaa verenpainetta
  • K-Kuluttajapalvelu
    6 kuukautta sitten
    Kotikokkaaja, mintun voi halutessaan jättää pois tai korvata toisella yrtillä.
  • iia
    2 vuotta sitten
    Miksi en pääse suoraan lukemaan kommentteja, niissä on usein hyviä muutosehdotuksiakin.