Aasialaisittain maustettu chimichurri
Argentiinasta lähtöisin oleva chimichurri-maustetahna maustetaan nyt aasialaisittain kalakastikkeella, riisiviinietikalla ja seesamiöljyllä.
- 1 1/2 dl
- alle 15 min
Ainekset
1 1/2 dl
- 1ruukkutuoretta korianteria
- 1ruukkutuoretta minttua
- 1/2ruukkuatuoretta persiljaa
- 4valkosipulinkynttä
- 1tuore jalapeno
- 2kevätsipulia
- 1rklraastettua inkivääriä
- 3rkloliiviöljyä
- 1rklkalakastiketta
- 2rklriisiviinietikkaa
- 1tlseesamiöljyä
- 1/4tlsuolaa
Valmistus
alle 15 min- Revi yrtit teholeikkuriin. Kuori valkosipulinkynnet. Paloittele kevätsipuli. Halkaise jalapeno, poista kanta ja siemenet ja paloittele jalapeno.
- Laita loput kasvikset teholeikkuriin ja käytä konetta hetki, kunnes ne hienontuvat. Lisää loput raaka-aineet ja käytä konetta, kunnes seos on tasaista.
- Anna maustua jääkaapissa. Tarjoile kokonaisena grillatun entrecôten kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi