Hiillostettuja muikkuja, gremolataa ja hapanjuurileipää
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokoa paahdetun hapanjuurileivän päälle hiillostettuja muikkuja, marinoitua sipulia ja yrttistä gremolataa. Resepti: Bocuse d'Or Johan Kurkela
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
Hiillostetut muikut | |
---|---|
250 g (n. 25 kpl) | tai |
1 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria myllystä tai |
2 rkl | rypsiöljyä tai |
Gremolata | |
1 ps (65 g) | tai |
2 ruukkua | tuoretta lehtipersiljaa tai |
2 | valkosipulinkynttä tai |
1 | sitruuna tai |
1 1/2 dl | oliiviöljyä tai |
1 1/2 tl | suolaa tai |
1 tl | mustapippuria myllystä tai |
Marinoitu sipuli | |
1 (50 g) pieni | punasipuli tai |
1 1/2 dl | vettä tai |
1 dl | ruokosokeria tai |
1/2 dl | punaviinietikkaa tai |
Paahdettu hapanjuurileipä | |
4 viipaletta (100 g) | hapanjuuri- tai maalaisleipää tai |
ripaus |