Hot honey eli chilihunajaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hot honey eli chilihunaja

  • Annosmäärä15 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Hot honey eli chilillä maustettu tulinen hunaja on koukuttavan herkullista. Se sopii täydellisesti pizzan päälle, juustotarjottimelle tai kuumiin juomiin.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

15 annosta
1 plo (350 g)
 
tai
3 rkl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
1 377 kJ / 324 kcal
Rasva
0,8 g
josta tyydyttynyttä
0,1 g
Hiilihydraatit
77,6 g
josta sokereita
77,1 g
Proteiini
1,2 g
Suola
0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Kiehauta hunaja kattilassa. Lisää joukkoon chililastut. Anna tekeytyä noin 15 minuuttia.

Siivilöi hunaja ja mausta se etikalla. Hunajaan voi jättää myös halutessaan chililastuja. Säilytä hunaja puhtaassa purkissa huoneenlämmössä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka juokseva hunaja 350g
    Hinta 3,49/kpl
    9,97/kg
  • Pirkka chilirouhe 17g
    Hinta 0,85/kpl
    50,00/kg
  • Pirkka Reilun kaupan juokseva hunaja 350g
    Hinta 4,95/kpl
    14,14/kg
  • SAM Kesäkukka juokseva hunaja 250g
    Hinta 3,49/kpl
    13,96/kg
  • Meira Chilirouhe tulinen 22g tlk
    Hinta 1,55/kpl
    70,45/kg
  • Meira tulinen chilimauste 45g mylly suolaton maustesekoitus
    Hinta 4,45/kpl
    98,89/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (1 arvio)

  • TMu
    12 tuntia sitten
    Ostoslistassa eikä reseptissä mainita etikaa, mutta valmistuksessa mainitaan kuitenkin etikka ilman määrää. Kuinka paljon lorautetaan?