• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoidut kesäkurpitsaviipaleet

Marinoidut kesäkurpitsaviipaleet sopivat mainiosti liharuokien lisäkkeeksi. Tämäkin resepti vain n. 0,80€/annos*.
Marinoidut kesäkurpitsaviipaleet
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsat noin 1/2 sentin viipaleiksi. Sekoita oliiviöljy, rypsiöljy, valkoviinietikka, hunaja, hienonnettu valkosipulinkynsi, suola ja mustapippuri keskenään.
  2. Kaada seos kesäkurpitsaviipaleiden päälle. Anna marinoitua peitettynä viileässä vähintään kaksi tuntia, välillä sekoittaen. Ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa lisäkkeenä tai alkuruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit pariloida kesäkurpitsaviipaleet ennen marinointia. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal581 kJ
  • Proteiinia0,53 g
  • Hiilihydraatteja5,17 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille