Hummus-kanarieskarullat
Nopeat rieskarullat täytetään hummuksella ja kypsällä kanalla. Vaihtele kasviksia makusi mukaan ja kääräise helpot välipalat mukaan vaikkapa matkaevääksi.
5 kplalle 15 min
Ainekset
5 kpl
- 1pkt(180 g)Snellman paahdettuja kanalastuja, original
- 1ps(210 g)suorakaiteen muotoisia kaura- tai perunarieskoja
- 1prk(190 g)valmista hummusta
- 80gkurkkua
- 1/2prk(365 g/200 g)salaattijuustokuutioita suolavedessä
- 1/2dlpersiljaa hienonnettuna
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Levitä rieskat leikkuulaudalle ja levitä hummus tasaisesti rieskoille. Ripottele pinnalle kypsä kana.
- Leikkaa kurkku rieskan pituisiksi tikuiksi ja jaa leiville. Murenna valutetut salaattijuustot ja ripottele rieskoille. Mausta chilillä, persiljalla ja mustapippurilla.
- Kääri rieskat rulliksi ja kääri pää leivinpaperin tai folion sisään, jotta rullat pysyvät kasassa.
Kategoriat
Teemat
Kokeile myös
- alle 15 min3,1(42 arvostelua)
- alle 15 min3,2(6 arvostelua)
- alle 15 min4,2(15 arvostelua)
Kommentoi