Mansikka-raparperituorepuuro
Mansikka-raparperituorepuuro on vartissa syntyvä jälkkäri tai aamupala makusi mukaan. Kaurahiutaleiden lisäksi mukana mansikoita, jogurttia ja raparperisosetta.
3-4 annostaalle 15 min115 kcal / 100 g
Ainekset
3-4 annosta
- 2 1/2dl(n. 150 g)Pirkka mansikoita (pakaste)
- 1 1/2dlPirkka kaurahiutaleita
- 2dlmaustamatonta jogurttia
- 1/2pkt(à 350 g)raparperisosetta
Valmistus
alle 15 min- Soseuta kohmeiset mansikat sauvasekoittimella. Lisää kaurahiutaleet ja jogurtti. Soseuta tasaiseksi puuroksi. Lisää lopuksi raparperisose.
- Tarkista maku ja anna puuron turvota noin 5 minuuttia. Tarjoa aamu- tai välipalana.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 115 kcal480 kJ
- Proteiinia 2,88 g
- Hiilihydraatteja21,2 g
- Rasvaa1,72 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi