Hyppää sisältöön
Mansikka-raparperituorepuuro Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Mansikka-raparperituorepuuro

  • Annosmäärä3–4 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kananmunaton
Mansikka-raparperituorepuuro on vartissa syntyvä jälkkäri tai aamupala makusi mukaan. Kaurahiutaleiden lisäksi mukana mansikoita, jogurttia ja raparperisosetta.
  • Kananmunaton

Ainekset

3–4 annosta
  • 2 1/2 dl (n. 150 g) Pirkka mansikoita (pakaste)
  • 1 1/2 dl Pirkka kaurahiutaleita
  • 2 dl maustamatonta jogurttia
  • 1/2 pkt (à 350 g) raparperisosetta

Valmistus

alle 15 min
  1. Soseuta kohmeiset mansikat sauvasekoittimella. Lisää kaurahiutaleet ja jogurtti. Soseuta tasaiseksi puuroksi. Lisää lopuksi raparperisose.
  2. Tarkista maku ja anna puuron turvota noin 5 minuuttia. Tarjoa aamu- tai välipalana.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (11 arviota)