• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Italialainen makkarapataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Italialainen makkarapata

Siskonmakkaroista valmistettu makkarapata maustetaan italialaisen salsicciamakkaran tapaan fenkolilla. Noin 2,60€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
  2. Puhdista ja paloittele herkkusienet.
  3. Kuumenna öljy padassa tai pannussa. Kuullota sipuleita siinä hetki. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle. Jatka paistamista kunnes ne saavat hieman väriä.
  4. Lisää loput raaka-aineet ja sekoita. Hauduta vielä noin 15 minuuttia.
  5. Tarjoa makkarapata pastan tai riisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 86 arvostelua
  • Kotikokki6.3.2018

    Oli hyvää ja tehdään uudelleenkin.

  • Ninja7.2.2018

    Todella hyvää. Kannattaa jättää reseptistä vesi pois. Unohdin laittaa ja ja oli ihan täydellistä. Vesi olisi varmaan "vetistänyt". Riisin kanssa syötiin. Nam!

  • Herkkuateria22.1.2018

    Todella hyvää! Korvasin pinaatinlehdet lehtikaalilla, ne imivät itseensä ihanasti kastikkeen makua. Herkkua!

  • Pskakokki19.1.2018

    Ei mitenkään erityisen hyvää tullut. 2 laakerin lehteä jätin pois, kun maksoi 6,50€ kaupassa puteli. 390g + 2dl vettä teki aika nesteisen sörsselin, joten haudutin puolet pidempään. Ei tämä tältä pitäisi varmaan maistua. Koitan uusiksi. Herkkusienet kans pesen paremmin.