• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Italialainen makkarapataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Italialainen makkarapata

Siskonmakkaroista valmistettu makkarapata maustetaan italialaisen salsicciamakkaran tapaan fenkolilla. Noin 2,60€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
  2. Puhdista ja paloittele herkkusienet.
  3. Kuumenna öljy padassa tai pannussa. Kuullota sipuleita siinä hetki. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle. Jatka paistamista kunnes ne saavat hieman väriä.
  4. Lisää loput raaka-aineet ja sekoita. Hauduta vielä noin 15 minuuttia.
  5. Tarjoa makkarapata pastan tai riisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 94 arvostelua