Italialainen makkarapata
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Siskonmakkaroista valmistettu makkarapata maustetaan italialaisen salsicciamakkaran tapaan fenkolilla.
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
300 g | siskonmakkaroita tai |
1 (150 g) | punasipuli tai |
2–3 | valkosipulinkynttä tai |
1 rs (200 g) | tai |
2 rkl | oliiviöljyä tai |
2 dl | vettä tai |
1 rkl | tai |
2 ps (à 65 g) | tai |
1 tlk (390 g) | tai |
2 | laakerinlehteä tai |
1/2 tl | fenkolinsiemeniä tai |
ripaus | mustapippuria tai |
(suolaa) tai |
Valmistus
alle 30 min
Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
Puhdista ja paloittele herkkusienet.
Kuumenna öljy padassa tai pannussa. Kuullota sipuleita siinä hetki. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle. Jatka paistamista kunnes ne saavat hieman väriä.
Lisää loput raaka-aineet ja sekoita. Hauduta vielä noin 15 minuuttia.
Tarjoa makkarapata pastan tai riisin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,6(34 arviota)
- alle 30 min4,2(26 arviota)
- alle 30 min3,9(62 arviota)
- alle 30 min4,0(115 arviota)
- yli 60 min4,1(16 arviota)
- 30 - 60 min3,9(8 arviota)
- alle 30 min3,3(17 arviota)
- 30 - 60 min4,5(82 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (210 arviota)
- Om1 vuosi sittenHyvää ja helppo nopea 🤤
- USek2 vuotta sittenMaku on ihan ok, mutta paljon vetelämpi kun videossa. Babypinaattin tilalle laitoin karkeasti sipuroidud pinaatinlehdet. Myös valmistus kesti noin tunti. Voisi olla varmasti lapsille oikein lempiruokaa Bolognesespaghetin tilalle.
- Jivetä2 vuotta sittenJos fenkolia nyt ei satu olemaan kaapissa, niin homma toimii ilmankin. Itselleni tuli ihan uusi resepti, kun en pidä siskonmakkarasta, niin käytin kabanossia. Sitten pistin sekaan myös munakoison ja maissia. Siitä kiitollinen resepti, että kaiken voi tehdä yhdessä astiassa, eikä aikaa mene paljon mitään.
- panHard3 vuotta sittenIhan mahtavaa! Tulen tekemään vielä useasti.
- Merja3 vuotta sittenTosi hyvää!
- karhu4 vuotta sittenTodella hyvää!
- Reseptikokki4 vuotta sittenOikein hyvää tuli, nam !
- Kokeileva keittäjä4 vuotta sittenVau, tästä tuli meidän perheen yksi uusi suosikkiruoka
- Kotikokki5 vuotta sittenOli hyvää ja tehdään uudelleenkin.
- Ninja5 vuotta sittenTodella hyvää. Kannattaa jättää reseptistä vesi pois. Unohdin laittaa ja ja oli ihan täydellistä. Vesi olisi varmaan "vetistänyt". Riisin kanssa syötiin. Nam!
- Herkkuateria5 vuotta sittenTodella hyvää! Korvasin pinaatinlehdet lehtikaalilla, ne imivät itseensä ihanasti kastikkeen makua. Herkkua!
- Pskakokki5 vuotta sittenEi mitenkään erityisen hyvää tullut. 2 laakerin lehteä jätin pois, kun maksoi 6,50€ kaupassa puteli. 390g + 2dl vettä teki aika nesteisen sörsselin, joten haudutin puolet pidempään. Ei tämä tältä pitäisi varmaan maistua. Koitan uusiksi. Herkkusienet kans pesen paremmin.