Italialainen makkarapata
Siskonmakkaroista valmistettu makkarapata maustetaan italialaisen salsicciamakkaran tapaan fenkolilla. Noin 2,60€/annos.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 300gsiskonmakkaroita
- 1(150 g)punasipuli
- 2-3valkosipulinkynttä
- 1rs(200 g)Pirkka ruskeita herkkusieniä (tuore)
- 2rkloliiviöljyä
- 2dlvettä
- 1rklKnorr Beef -lihafondia
- 2ps(à 65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
- 1tlk(390 g)Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
- 2laakerinlehteä
- 1/2tlfenkolinsiemeniä
- ripausmustapippuria
- (suolaa)
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
- Puhdista ja paloittele herkkusienet.
- Kuumenna öljy padassa tai pannussa. Kuullota sipuleita siinä hetki. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle. Jatka paistamista kunnes ne saavat hieman väriä.
- Lisää loput raaka-aineet ja sekoita. Hauduta vielä noin 15 minuuttia.
- Tarjoa makkarapata pastan tai riisin kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Hyvää ja helppo nopea 🤤
Maku on ihan ok, mutta paljon vetelämpi kun videossa. Babypinaattin tilalle laitoin karkeasti sipuroidud pinaatinlehdet. Myös valmistus kesti noin tunti. Voisi olla varmasti lapsille oikein lempiruokaa Bolognesespaghetin tilalle.
Jos fenkolia nyt ei satu olemaan kaapissa, niin homma toimii ilmankin. Itselleni tuli ihan uusi resepti, kun en pidä siskonmakkarasta, niin käytin kabanossia. Sitten pistin sekaan myös munakoison ja maissia. Siitä kiitollinen resepti, että kaiken voi tehdä yhdessä astiassa, eikä aikaa mene paljon mitään.
Ihan mahtavaa! Tulen tekemään vielä useasti.
Tosi hyvää!
Todella hyvää!
Oikein hyvää tuli, nam !
Vau, tästä tuli meidän perheen yksi uusi suosikkiruoka
Oli hyvää ja tehdään uudelleenkin.
Todella hyvää. Kannattaa jättää reseptistä vesi pois. Unohdin laittaa ja ja oli ihan täydellistä. Vesi olisi varmaan "vetistänyt". Riisin kanssa syötiin. Nam!
Todella hyvää! Korvasin pinaatinlehdet lehtikaalilla, ne imivät itseensä ihanasti kastikkeen makua. Herkkua!
Ei mitenkään erityisen hyvää tullut. 2 laakerin lehteä jätin pois, kun maksoi 6,50€ kaupassa puteli. 390g + 2dl vettä teki aika nesteisen sörsselin, joten haudutin puolet pidempään. Ei tämä tältä pitäisi varmaan maistua. Koitan uusiksi. Herkkusienet kans pesen paremmin.