Näppärä makkarakeitto

Näppärä makkarakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 68,1 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta
    • 1lvettä
    • 1Knorr Fond "du Chef" liha-annosfondi
    • 8kokonaista maustepippuria
    • 1laakerinlehti
    • 300glenkkimakkaraa
    • 1rklöljyä
    • (n. 1/2 tlsuolaa)
    • tuoretta persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää jäiset peruna-keittojuurekset, fondi ja mausteet. Keitä noin 10 minuuttia.
  2. Kuori, kuutioi ja ruskista makkarapalat pannulla. Lisää makkarat keittoon ja anna hautua vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ja juurekset ovat kypsiä.
  3. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa ruisleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 68,1 kcal285 kJ
  • Proteiinia2,09 g
  • Hiilihydraatteja5,34 g
  • Rasvaa3,76 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

  • Maukasta ruokaa13.2.2016

    Ai niin. Fond du chefin sijaan laitoin kasvisliemikuution, joten vaikuttanee asiaan.

  • Ruuassa pitää olla reilusti makua13.2.2016

    Helppoa ja hyvää! Porkkanaa, valkopippuria ym. perinteisiä mausteita ja valkosipuliakin lisäsin (Apetit keittokasvikset) niin tuli omaan makuun sopivaa. ☺