• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohipata bouillabaissen tapaan

Lohipata bouillabaissen tapaan yhdistää perinteisen ranskalaisen bouillabaisse-kalakeiton maut pataruokaan.
Lohipata bouillabaissen tapaan
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 119 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja suikaloi sipulit, porkkanat ja selleri. Hienonna valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota kasviksia simpukoiden öljyssä isossa kattilassa tai paistokasarissa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Kaada kattilaan tomaattimurska, vesi ja mausteet. Keitä noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
  3. Ruskista lohikuutiot pannulla ja siirrä ne pataan. Lisää lopuksi valutetut simpukat, kaprikset ja persilja. Vältä sekoittamista, että kalapalat eivät rikkoudu. Tarjoa lohipadan kanssa riisiä ja ruisleipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 119 kcal496 kJ
  • Proteiinia8,23 g
  • Hiilihydraatteja4,2 g
  • Rasvaa7,79 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille