Miso-lohitaskutTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Miso-lohitaskut

Uunilohi valmistetaan nyt annospaloina, jotka marinoidaan misotahnalla maustetulla kastikkeella ja täytetään sieni-pinaattiseoksella. Noin 7,35€/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 800 g)lohi- tai kirjolohifilee

Marinadi

    • 3-4valkosipulinkynttä
    • 1tlinkivääriä raastettuna
    • 2rklmisotahnaa (misokeittoaineksista esim. Saitaku)
    • 2rklsoijakastiketta
    • 3rklriisiviinietikkaa

Täyte

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa lohifilee neljään palaan.
  2. Valmista marinadi. Kuori ja hienonna valkosipulit. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Pyöräytä kalapalat marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi.
  3. Hienonna pinaatti. Puhdista ja hienonna sienet. Paista pinaattia ja sieniä hetki pannulla öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Ota kalat marinadista. Tee niiden sivuun terävällä veitsellä pieni taskumainen viilto. Lusikoi täytettä kalojen sisään ja laita taskut uunivuokaan. Voitele jäljelle jääneellä marinadilla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
  5. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes kalat ovat sopivan kypsiä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua