Itse tehty viili
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Itse tehty viili on todella helppo valmistaa. Nauti viili esimerkiksi hillon tai marjojen kanssa.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Valmistus
yli 60 min
Sekoita viili ja jaa se kuuteen annoskulhoon. Jaa myös maito kulhoihin ja sekoita tasaiseksi. Peitä kulhot kevyesti esimerkiksi leivinpaperilla ja jätä viilikulhot vuorokaudeksi pöydälle huoneenlämpöön.
Peitä viilikulhot kelmulla ja nosta valmiit viilit jääkaappiin. Tarjoa aamupalana tai välipalana esimerkiksi marjojen kanssa. Valmis viili säilyy jääkaapissa muutaman päivän.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min2,6(5 arviota)
- alle 5 min4,2(39 arviota)
- alle 5 min4,7(21 arviota)
- yli 60 min4,0(30 arviota)
- 30 - 60 min4,8(5 arviota)
- alle 15 min2,1(9 arviota)
- yli 60 min4,5(85 arviota)
- alle 5 min4,1(18 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (67 arviota)