Janssonin lohikiusaus
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Janssonin lohikiusaus saa nimensä mukaan makua anjoviksista ja lohesta.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
5 annosta
2 ps (à 500 g) | tai |
1–2 (150 g) | sipulia tai |
1 rs (300 g) | kirjolohisuikaleita (sis. suolaa 1 %) tai |
1 rs (100 g) | Pirkka anjovisfileitä tai |
1 1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
2 tlk (à 2 dl) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 492 kJ / 118 kcal |
Rasva | 6 g |
Hiilihydraatit | 10 g |
Proteiini | 7 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Kaada isoon ja laakeaan uunivuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista. Hienonna sipulit ja ripottele ne perunoiden päälle.
Levitä sipuleiden päälle kirjolohisuikaleet, anjovikset ja tilli. Mausta pippurilla.
Lisää loput perunat. Rouhi päälle pippuria. Sekoita ruokakerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 50 minuuttia. Koristele tillillä halutessasi.
Huom! Kiusaukseen ei tule suolaa, koska kirjolohisuikaleet, anojovikset ja anjovisliemi sisältävät suolaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(40 arviota)
- yli 60 min4,0(75 arviota)
- yli 60 min3,9(183 arviota)
- yli 60 min3,8(36 arviota)
- yli 60 min4,1(10 arviota)
- yli 60 min4,8(9 arviota)
- yli 60 min4,0(145 arviota)
- 30 - 60 min3,9(118 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (72 arviota)