• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-kapriskiusaus

Lohi-kapriskiusaus on helppo tehdä uuniin kypsymään. Kaprikset antavat kiusaukselle mukavan säväyksen.
Lohi-kapriskiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • yli 60 min
  • 106 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja purjoviipaleet. Ripottele päälle suolaa sekä pippuria. Levitä vuokaan lohiviipaleet ja ripottele päälle tilli sekä kaprikset.
  2. Kaada päälle loput perunat ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Lisää ruokakerma.
  3. Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 200 asteessa 50-60 minuuttia. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 106 kcal442 kJ
  • Proteiinia4,39 g
  • Hiilihydraatteja8,34 g
  • Rasvaa5,78 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille