Lohi-kapriskiusaus
Lohi-kapriskiusaus on helppo tehdä uuniin kypsymään. Kaprikset antavat kiusaukselle mukavan säväyksen.
3 annostayli 60 min106 kcal / 100 g
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(150 g)kylmäsavustettua kirjolohta
- 1ps(500 g)Pirkka perunasuikaleita (pakaste)
- 100gPirkka purjoa viipaloituna
- n. 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1dltilliä hienonnettuna
- 2rklPirkka kapriksia
- 3dlPirkka ruokakermaa
Valmistus
yli 60 min- Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja purjoviipaleet. Ripottele päälle suolaa sekä pippuria. Levitä vuokaan lohiviipaleet ja ripottele päälle tilli sekä kaprikset.
- Kaada päälle loput perunat ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Lisää ruokakerma.
- Kypsennä kiusausta uunin alatasolla 200 asteessa 50-60 minuuttia. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 106 kcal442 kJ
- Proteiinia 4,39 g
- Hiilihydraatteja8,34 g
- Rasvaa5,78 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi