• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Keltainen kirjolohikiusaus

Helppo kirjolohikiusaus valmistuu uunissa arkiruuaksi.
Keltainen kirjolohikiusaus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 114 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese, kuori ja suikaloi perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli.
  2. Voitele iso uuninkestävä vuoka. Lado vuokaan kerroksittain kasviksia ja kirjolohisuikaleita niin, että perunakerros tulee päälle. Ripottele kerroksien väliin hienonnettua tilliä, currya ja halutessasi suolaa.
  3. Kaada vuokaan ruokakerma. Kypsennä 200-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunnin ajan. Tarkista kypsyys.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 114 kcal475 kJ
  • Proteiinia4,57 g
  • Hiilihydraatteja7,5 g
  • Rasvaa6,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille