
Janssonin paprika-juustopasta
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Janssonin paprika-juustopasta on arjen helppo herkku!
Ainekset
4 annosta
n. 300 g | tai |
2 isoa (250 g) | punasipulia tai |
1 (200 g) | keltainen paprika tai |
1 (200 g) | iso punainen paprika tai |
n. 1/2 dl | maustekurkkuviipaleita tai |
2 rkl | öljyä tai |
1 rs (145 g/94 g) | tai |
1/2 prk (à 385 g) | tai |
mustapippuria tai | |
tuoretta oreganoa hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuori ja paloittele punasipulit. Poista paprikoista siemenet ja suikaloi paprikat. Kuutioi maustekurkkuviipaleet.
Kuullota sipuleita ja paprikasuikaleita rasvassa paistokasarissa noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kurkkukuutiot ja janssonfileiden liemi. Kuumenna. Valuta pasta ja kääntele kasvisseoksen joukkoon.
Kaada tarjoiluastiaan. Paloittele janssonfileet ja murenna juustokuutiot pastan päälle. Mausta mustapippurilla ja koristele tuoreella oreganolla. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(213 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(33 arvostelua)
- yli 60 min3,9(44 arvostelua)
- yli 60 min3,1(38 arvostelua)
- yli 60 min3,9(82 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(58 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(28 arvostelua)
- 30 - 60 min4,8(35 arvostelua)