Janssonin paprika-juustopastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Janssonin paprika-juustopasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Janssonin paprika-juustopasta on arjen helppo herkku!

    Ainekset

    4 annosta
    n. 300 g
     
    tai
    2 isoa (250 g)
     
    punasipulia
    tai
    1 (200 g)
     
    keltainen paprika
    tai
    1 (200 g)
     
    iso punainen paprika
    tai
    n. 1/2 dl
     
    maustekurkkuviipaleita
    tai
    2 rkl
     
    öljyä
    tai
    1 rs (145 g/94 g)
     
    Pirkka janssoninfileitä
    tai
    1/2 prk (à 365 g/200 g)
     
    tai
     
    mustapippuria
    tai
     
    tuoretta oreganoa hienonnettuna
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    776 kJ / 184 kcal
    Rasva
    5 g
    josta tyydyttynyttä
    1 g
    Hiilihydraatit
    26,2 g
    josta sokereita
    5,1 g
    Proteiini
    7,3 g
    Suola
    1,1 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Kuori ja paloittele punasipulit. Poista paprikoista siemenet ja suikaloi paprikat. Kuutioi maustekurkkuviipaleet.

    Kuullota sipuleita ja paprikasuikaleita rasvassa paistokasarissa noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kurkkukuutiot ja janssonfileiden liemi. Kuumenna. Valuta pasta ja kääntele kasvisseoksen joukkoon.

    Kaada tarjoiluastiaan. Paloittele janssonfileet ja murenna juustokuutiot pastan päälle. Mausta mustapippurilla ja koristele tuoreella oreganolla. Tarjoa heti.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka penne rigate kuviopasta 500g
      Hinta 1,35/kpl
      2,70/kg
    • Pirkka kevyt salaattijuusto kuutioina suolavedessä 365g/200g laktoositon
      Hinta 2,59/kpl
      12,95/kg
    • Punasipuli 500g luomu Egypti/Hollanti 2 lk
      Hinta 2,95/kpl
      5,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti