• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Janssonin paprika-juustopasta

Janssonin paprika-juustopasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 460 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori ja paloittele punasipulit. Poista paprikoista siemenet ja suikaloi paprikat. Kuutioi maustekurkkuviipaleet.
  3. Kuullota sipuleita ja paprikasuikaleita rasvassa paistokasarissa noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon kurkkukuutiot ja janssonfileiden liemi. Kuumenna. Valuta pasta ja kääntele kasvisseoksen joukkoon.
  4. Kaada tarjoiluastiaan. Paloittele janssonfileet ja murenna juustokuutiot pastan päälle. Mausta mustapippurilla ja koristele tuoreella oreganolla. Tarjoa heti.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 460 kcal1 930 kJ
  • Proteiinia18 g
  • Hiilihydraatteja62 g
  • Rasvaa15 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille