• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauheliha-kasvispasta

Jauheliha-kasvispasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 91,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1sipuli
    • 1(300 g)kesäkurpitsa
    • 400gPirkka naudan jauhelihaa 10 %
    • 6dlkiehuvaa vettä
    • 1tlsuolaa
    • 1tlbasilikaa
    • ripausmustapippuria

Pinnalle

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli. Paloittele kesäkurpitsa noin neliösentin kokoisiksi paloiksi.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää sipulit ja kesäkurpitsat joukkoon kuullottumaan. Lisää vesi, pasta, suola, basilika ja mustapippuri. Keitä kannen alla noin 11 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  3. Ripottele pinnalle kuutioidut tomaatit ja valutetut salaattijuustokuutiot. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 91,5 kcal383 kJ
  • Proteiinia8,39 g
  • Hiilihydraatteja7,14 g
  • Rasvaa3,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13