Kylmäsavulohi-pastasalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Pastasalaatti taltuttaa isommankin nälän. Kokeile tätä herkullista kylmäsavulohi-pastasalaattia.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
n. 200 g (n. 6 dl) | fusilli täysjyväpastaa tai |
1/2 tlk (à 340 g/285 g) | tai |
150 g | kylmäsavustettua kirjolohta tai |
1 (200 g) | omena tai |
1 (150 g) | punainen paprika tai |
1 (150 g) | keltainen paprika tai |
Kastike | |
---|---|
2 rkl | tai |
2 rkl | valkoviinietikkaa tai |
3 rkl | öljyä tai |
3/4 rkl | juoksevaa hunajaa tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Ravintosisältö
Energia | 639 kJ / 153 kcal |
Rasva | 6,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0,7 g |
Hiilihydraatit | 16,3 g |
josta sokereita | 5,6 g |
Proteiini | 5,5 g |
Suola | 0,9 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta.
Valmista kastike. Sekoita sinappi ja viinietikka kulhossa. Vatkaa joukkoon öljy ohuena nauhana. Mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike kuuman pastan joukkoon ja anna jäähtyä.
Valuta maissit. Suikaloi kalaviipaleet, omena ja paprikat. Sekoita kaikki salaatin ainekset pastan joukkoon kulhoon. Anna maustua kylmässä hetken aikaa.
Tarjoa pastasalaatti tuoreen leivän kanssa.
Vinkki! Loput säilykemaissista voit käyttää esimerkiksi lisäkesalaattiin. Sen voi sekoittaa myös keittoon, pataan tai vaikkapa keitettyjen vihannesten joukkoon.