• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tuliset kookoskatkaravut

Tuliset kookoskatkaravut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 114 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(n. 200 g)pieni purjo
    • 1keltainen paprika
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklöljyä
    • 1-2tlSambal oelek chilitahnaa
    • 1tlkurkumaa
    • 1tlk(400 ml)Pirkka kookosmaitoa
    • 1rklsoijakastiketta
    • 2rkllimetinmehua
    • 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)

Pinnalle

    • tuoretta persiljaa tai korianteria

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota purjoa ja paprikaa hetki öljyssä. Lisää valkosipuli, sambal oelek, kurkuma ja currytahna. Jatka kuullottamista hetki.
  2. Kaada joukkoon kookosmaito ja mausta soijalla sekä limetinmehulla. Keitä noin 5 minuuttia.
  3. Lisää katkaravut ja kuutioidut mangot. Kuumenna, mutta älä enää keitä, etteivät katkaravut sitkisty. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa tai korianteria. Tarjoa nuudeleiden tai riisin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 114 kcal477 kJ
  • Proteiinia3,93 g
  • Hiilihydraatteja6,39 g
  • Rasvaa8,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua