Tuliset kookoskatkaravut
Tuliset kookoskatkaravut maistuvat nuudeleiden tai riisin kanssa.
4 annostaalle 30 min114 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1(n. 200 g)pieni purjo
- 1keltainen paprika
- 1valkosipulinkynsi
- 1rklöljyä
- 1-2tlsambal oelek chilitahnaa
- 1tlkurkumaa
- 1tlk(400 ml)Pirkka kookosmaitoa
- 1rklsoijakastiketta
- 2rkllimetinmehua
- 1ps(180 g)Pirkka katkarapuja (pakaste)
- 1tlk(425 g)Pirkka mangoa
Pinnalle
- tuoretta persiljaa tai korianteria
Valmistus
alle 30 min- Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kuutioi paprika ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota purjoa ja paprikaa hetki öljyssä. Lisää valkosipuli, sambal oelek, kurkuma ja currytahna. Jatka kuullottamista hetki.
- Kaada joukkoon kookosmaito ja mausta soijalla sekä limetinmehulla. Keitä noin 5 minuuttia.
- Lisää katkaravut ja kuutioidut mangot. Kuumenna, mutta älä enää keitä, etteivät katkaravut sitkisty. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa tai korianteria. Tarjoa nuudeleiden tai riisin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 114 kcal477 kJ
- Proteiinia 3,93 g
- Hiilihydraatteja6,39 g
- Rasvaa8,52 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi