• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tomaattinen palak paneer

N. 1,55€/annos.
Tomaattinen palak paneer
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista ruokarae pannulla siten, että neste haihtuu ja rakeeseen tulee hieman paistopintaa. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä pannulla. Mausta garam masalalla, jeeralla, kurkumalla ja currylla. Sekoittele muutama minuutti, jotta maut irtoavat.
  3. Lisää inkivääri ja jäinen pinaatti pannulle. Kuumenna, kunnes pinaatti sulaa. Lisää tomaattisose, kuutioidut tomaatit, kerma ja vesi. Kiehauta.
  4. Lisää joukkoon ruokarae. Mausta suolalla ja sekoita lopuksi joukkoon jogurtti. Älä enää kuumenna. Tarjoa riisin ja naanleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 165g100 g

  • 152 kcal635 kJ
  • Proteiinia7,92 g
  • Hiilihydraatteja5,59 g
  • Rasvaa10,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille23