Jauheliharisotto
Jauheliharisotto on nopea ja helppo valmistaa valmiin riisi-vihannessekoituksen avulla. Näppärä arkiruoka maistuu myös lapsille.
4 annostaalle 30 min318 kcal / annos (245g)
Ainekset
4 annosta
- 1purjo
- 1ps(450 g)K-Menu riisi-vihannessekoitusta
- 1-2rklöljyä
- n. 2rkllihafondia
- 1tlcurrya
- 1/2-1tlchilimaustetta
Valmistus
alle 30 min- Paahda jauheliha kuumassa paistokasarissa ja siirrä kulhoon.
- Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja kiehauta öljyssä. Lisää joukkoon riisivihannessekoitus ja sekoittele pannulla purjon kanssa.
- Sekoita vielä joukkoon jauheliha. Mausta seos ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Tarjoa risotto salaatin ja patongin tai sämpylöiden kanssa.
Tiesitkö että...
Tarjoiluvinkki! Voit tarjota risoton jäävuori- tai jääsalaattipediltä ja koristella esimerkiksi kirsikkatomaateilla.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 245g100 g
- 318 kcal1 330 kJ
- Proteiinia 26,7 g
- Hiilihydraatteja23,5 g
- Rasvaa13,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Hyvä