Jauheliharisotto

Jauheliharisotto on nopea ja helppo valmistaa valmiin riisi-vihannessekoituksen avulla. Näppärä arkiruoka maistuu myös lapsille.
Jauheliharisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 318 kcal / annos (245g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Paahda jauheliha kuumassa paistokasarissa ja siirrä kulhoon.
  2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo ja kiehauta öljyssä. Lisää joukkoon riisivihannessekoitus ja sekoittele pannulla purjon kanssa.
  3. Sekoita vielä joukkoon jauheliha. Mausta seos ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla välillä sekoittaen 5-10 minuuttia. Tarjoa risotto salaatin ja patongin tai sämpylöiden kanssa.

Tiesitkö että...

Tarjoiluvinkki! Voit tarjota risoton jäävuori- tai jääsalaattipediltä ja koristella esimerkiksi kirsikkatomaateilla.

Ravintosisältö perannos 245g100 g

  • 318 kcal1 330 kJ
  • Proteiinia26,7 g
  • Hiilihydraatteja23,5 g
  • Rasvaa13,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7