• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tai Kangin possukasari

Tai Kangin possukasari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 79,6 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta
    • 300gpossun sisäfileetä
    • 3porkkanaa
    • 1punainen paprika
    • 10cm pätkäpurjoa
    • 2rklöljyä
    • 2tlsoijaa
    • 1tlinkivääriä
    • ripauschiliä
    • 2tlomenaviinietikkaa
    • 1tlk(227 g)ananaspaloja omassa mehussa
    • 1 1/2dlvettä
    • 2tlperunajauhoja
    • (1/2 tlsuolaa)

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi possunfilee ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi porkkanat ja suikaloi paprika. Viipaloi halkaistu, huuhdottu purjo.
  2. Kuumenna öljy paistokasarissa ja ruskista possunsuikaleet. Lisää kasariin porkkanat, paprikat ja purjot. Jätä hieman purjoa koristeeksi. Sekoittele hetki.
  3. Mausta soijalla, inkiväärillä, chilillä ja omenaviinietikalla. Valuta kasariin ananastölkin liemi ja desin verran vettä. Hauduta kannen alla 10 minuuttia.
  4. Lisää ananaspalat. Tarkista kasvisten kypsyys ja jatka halutessasi hauduttamista viisi minuuttia.
  5. Sekoita 1/2 dl vettä ja perunajauhot. Kaada seos kasariin sekoittaen ja kiehauta. Lisää halutessasi suolaa. Ripottele pinnalle purjoa. Tarjoa jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö per 100 g

  • 79,6 kcal333 kJ
  • Proteiinia6,05 g
  • Hiilihydraatteja4,77 g
  • Rasvaa3,86 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua